Okvir za sliko 2 (osebna slika 6x)

27,95 

Lesen okvir za slike omogoča, da na vidno mesto postavite osebne slike, svojih najdražjih. Pod sliko je možno graviranje imen ter datum rojstva. Podatke nam pošljete prek obrazca.

Vaše besedilo za graviranje:

Kategorija: Oznaka:

Opis

Slike, ki jih vstavite zadaj v okvir, so standardnih dimenzij za osebni dokument, enostavno se jih zamenja. Vedno se strankam radi prilagajamo, če imate v mislih večji okvir za več slik nas povprašajte prek kontaktnega obrazca in bomo dizajn prilagodili vašim željam.
Ko damo izdelat slike za dokumente, jih navadno vedno naročimo nekaj viška, v lesenem okvirju bodo dobile svoje mesto. Lahko je lepo darilo za naše dedke in babice, vstavimo njihove drage vnuke, tako jih bodo vedno imeli pred očmi. Okvir za slike prinaša v dom toplino, hkrati pa predstavlja lep dodatek na polici. Najboljša pa je možnost personalizacije, saj z graviranimi imeni postane izdelek po vaši meri.
Izdelek smo oblikovali na podlagi povpraševanja, katero darilo bi podarili babici za rojstni dan. Seveda je ideja takoj padla. Babice imajo rade svoje vnučke in če jih ne vidijo vsak dan, jih z veseljem čez dan gledaj v okvirju za slike, da ne govorimo, kako s ponosom jih pokažejo svojim prijateljem in znancem.

MATERIAL
Lesen okvir je narejen iz vezane plošče topola debeline 5mm, je lahek in svetel, tako so temno gravirana imena dobro vidna.

Dodatne informacije

Dimenzije 300 × 280 mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Okvir za sliko 2 (osebna slika 6x)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post comment