Združeni les in barvita preja.
Izdelana z veliko mero ustvarjalnosti in natančnosti.

MATERIALI

KAKOVOST

OBLIKA

VIREOdeluxe predstavlja novo linijo izdelkov
– unikatne lesene kvačkane torbice.

Ko se ustvarjalke dobimo na kavi, nastanejo posebne zgodbe.

Tako je ob šalčki dišeče kave, privrela na plano ideja o kreaciji lesene torbice. Mojstrica kvačkanja Anja Matkovič, ki deluje pod blagovno znamko Rusalka in mojstrici oblikovanja in izdelave izdelkov iz lesa Nevenka in Kristina, ki peljeva zgodbo Vireo, smo združile kreativo. Sestankovale smo kar nekajkrat, kjer smo pilile dizajne, barvne kombinacije, stile kvačkanja in vse male, a vendar pomembne detajle, da so nastali prvi končni modeli torbic, ki združujejo eleganco lesa z bombažnim materialom v tehniki kvačkanja. Kvačkanje omogoča izdelavo zapletenih vzorcev in izdelavo torbice po kosih, zato se lahko prilagajamo stranki. Torbice so odlične in nepogrešljive spremljevalke k poslovno-elegantnemu videzu, kot tudi športno-elegantnem. So lahke in prijetne za nošnjo, saj so narejene iz naravnih materialov.

Bodočim uporabnicam se popolnoma prilagodimo, tako je torbice možno naročiti v različnih barvah. Vsaka oseba ima svoj barvni okus, ki se seveda tudi spreminja glede na mnogo dejavnikov. Se vam zgodi, da se vam čez noč spremeni razpoloženje, še včeraj ste bile za npr. umirjeno bež barvno kombinacijo, danes pa ste se zbudile z neverjetnim dotokom energije in vnemo, željo po ustvarjanju in iščete po omari živahno rdečo barvo.

Tako lahko izbirate tudi torbice kajne in prav zato omogočamo izbiro, da popolnoma zadostimo vašim željam. Leseni del torbice lahko tudi personaliziramo. Mogoče imate svojo blagovno znamko, ki bi jo rade prikazale na svoji leseni torbici v dogovoru lahko vaš logotip in grafične dele njega dizajnersko vkomponiramo v lesen del in pridobite čisto svojo unikatno po željah narejeno torbico.

Torbice so od začetka – dizajna, do končnega produkta narejene v Beli krajini.

Izberite svojo