Za podjetja

Glede na razmere na trgu in vedno bolj zahtevne kupce se zavedamo pomena promocijskih izdelkov in embalaže, ki predstavljajo dodano vrednost tako po obliki, kot z vidika uporabnosti.
Material za izdelavo, ki ga večinoma uporabljamo je vezana plošča (topol, breza…) in masiven les (oreh, lipa, hrast). Po dogovoru s stranko ga tudi lakiramo, oljimo in barvamo.
Poleg dovršenega dizajna dajemo poseben poudarek kakovosti in detajlom na končnih izdelkih, zaradi česar se stranke vedno znova rade vračajo k nam.

 

Kako poteka sodelovanje z nami

Ob naročilu preučimo vašo dejavnost in konkurenco, poiščemo odgovore na ključna vprašanja; kakšne so specifike posameznega izdelka, kakšna dodana vrednost, posebnosti in trendi nagovarjajo potencialne kupce. Z zanimanjem vam prisluhnemo in po posvetovanju z vami predlagamo najboljše možne rešitve.

 

Embalaža

V procesu razvoja vam po dogovoru izdelamo prototip, ki odraža vaše želje. Gre za izdelke kot so nosilke za vino, med in druge prehrambene izdelke ter zaboje različnih oblik in dimenzij.
Graviramo logotip podjetja in drugo besedilo. Embalažo vam predstavimo najprej kot vzorec. Na prvem mestu je vselej kakovost zato dokončno preverimo skladnost z notranjo vsebino (ujemanje, nosilnost, trdnost, detajli …). Po dokončni uskladitvi in potrjenem vzorcu vam naročeno embalažo izdelamo in poskrbimo za dostavo v dogovorjenem roku.

 

Promocijski in drugi izdelki

V ponudbi imamo tudi veliko promocijskih izdelkov (stojala za telefone, lesene vizitke, etui za vizitke, namizne box-e za pisarniški material, obeske za ključe, magnetke, info table…)
Pomembna je domiselna idejna zasnova, saj je vsak projekt zgodba zase. Prijazno Vas vabimo, da si ogledate naše izdelke in stopite v kontakt z nami.

Prikaz vseh 7 rezultatov

Darilna škatla za moke

Izdelujemo leseno embalažo po meri. Tako je nastala lesena darilna embalaža za moko in druge produkte. Na škatlo se lahko gravira poljuben tekst, slogan, logotip.

Če imate produkt in bi ga radi prodajali v personalizirani leseni embalaži z grafiko po vaših željah, nam pišite za ponudbo.

 

Pošljite nam povpraševanje za realizacijo projekta:


Lesena broška

Na lesenih broškah so gravirani tri grafike pomembne za prireditev, ki jo je organizirala naša stranka. Logotipe so nam dostavili v vektorski obliki, grafiko kulturne dediščine pa smo oblikovali na podlagi fotografije.
Obliko lesenih brošk si je stranka zamislila sama, predlagali smo podlago, ki je hkrati tudi magnetek.

Imate tudi vi idejo za lesen izdelek s katerim bi presenetili svoje stranke, obiskovalce sejma?

 

Pošljite nam povpraševanje za realizacijo projekta:


Lesena nosilka za pivo

Ko bi radi kupca presenetili s posebno embalažo, je lesena nosilka zelo primerna, saj nudi veliko možnosti personalizacije. Lahko se gravira vaš logotip, slogan, oziroma se izreže grafične elemente, ki poudarijo vsebino – steklenico. Izrez je lahko velik, da se vidi etiketa. Leseno nosilko priredimo na željene dimenzije, na sliki je narejena buteljka za pivo v šampanjski steklenici.

Lahko jo prozorno ali barvno prelakiramo.

Cena nosilke se spreminja glede na dimenzijo, količino in obseg grafike. Pošljite povpraševanje za izdelavo.

V kolikor ima stranka potrebo, lahko naredimo tudi nosilko za 6 steklenic piva, prav tako personalizirano, ki je primerna tudi za darilno pakiranje.

 

Pošljite nam povpraševanje za realizacijo projekta:


Lesena nosilka za vino

Ko bi radi kupca presenetili s posebno embalažo, je lesena nosilka zelo primerna, saj nudi veliko možnosti personalizacije. Lahko se gravira vaš logotip, slogan, oziroma se izreže grafične elemente, ki poudarijo vsebino – steklenico. Izrez je lahko velik, da se vidi etiketa. Leseno nosilko priredimo na željene dimenzije: buteljko 0,75l, šampanjska steklenica, 1l…

Lahko jo prozorno ali barvno prelakiramo.

Cena nosilke se spreminja glede na dimenzijo, količino in obseg grafike.

 

Pošljite nam povpraševanje za realizacijo projekta:


Lesena tabla čebela

Izdelujemo lesene podlage, raznih oblik in grafik za potrebe predstavitve podjetja na sejmih, pri potencialnih strankah ipd.
S stranko se dogovorimo kakšne dimenzije, obliko bi potrebovala, grafiko lahko oblikujemo mi in pripravimo, da je primerna za laserski razrez in graviranje.

 

Pošljite nam povpraševanje za realizacijo projekta:


 

Namizni organizator

Za stranko smo naredili lično in uporabno darilo za nastopajoče v sklopu prireditve, ki so jo organizirali. Lesen namizni organizator z grafiko v stilu prireditve je praktično darilo za na mizo, kamor lahko odložimo mobilni telefon, postavimo posted listke in imamo pisalo pri roki.

Izdelku lahko spremenimo dimenzije ter grafiko. Če imate podobne ideje, lahko naredimo čisto novo zasnovo po vaših željah in potrebah.

 

Pošljite nam povpraševanje za realizacijo projekta:


Obeski za ključe

Po naročilu naredimo lesene obeske za ključe.

V dogovoru s stranko, če le ta še nima, oblikujemo celotno grafiko in jo priredimo, da je primerna za laserski razrez in graviranje. Pogovorimo se o materialu, lahko je vezana plošča ali masiven les ter o količinah. Pripravimo ponudbo, ker se cene spreminjajo glede na material in količino.

Vsi izdelki so prebrušeni in po želji lakirani.

 

Pošljite nam povpraševanje za realizacijo projekta: