Za podjetja

Glede na razmere na trgu in vedno bolj zahtevne kupce se zavedamo pomena promocijskih izdelkov in embalaže, ki predstavljajo dodano vrednost tako po obliki, kot z vidika uporabnosti.
Material za izdelavo, ki ga večinoma uporabljamo je vezana plošča (topol, breza…) in masiven les (oreh, lipa, hrast). Po dogovoru s stranko ga tudi lakiramo, oljimo in barvamo.
Poleg dovršenega dizajna dajemo poseben poudarek kakovosti in detajlom na končnih izdelkih, zaradi česar se stranke vedno znova rade vračajo k nam.

 

Kako poteka sodelovanje z nami

Ob naročilu preučimo vašo dejavnost in konkurenco, poiščemo odgovore na ključna vprašanja; kakšne so specifike posameznega izdelka, kakšna dodana vrednost, posebnosti in trendi nagovarjajo potencialne kupce. Z zanimanjem vam prisluhnemo in po posvetovanju z vami predlagamo najboljše možne rešitve.

 

Embalaža

V procesu razvoja vam po dogovoru izdelamo prototip, ki odraža vaše želje. Gre za izdelke kot so nosilke za vino, med in druge prehrambene izdelke ter zaboje različnih oblik in dimenzij.
Graviramo logotip podjetja in drugo besedilo. Embalažo vam predstavimo najprej kot vzorec. Na prvem mestu je vselej kakovost zato dokončno preverimo skladnost z notranjo vsebino (ujemanje, nosilnost, trdnost, detajli …). Po dokončni uskladitvi in potrjenem vzorcu vam naročeno embalažo izdelamo in poskrbimo za dostavo v dogovorjenem roku.

 

Promocijski in drugi izdelki

V ponudbi imamo tudi veliko promocijskih izdelkov (stojala za telefone, lesene vizitke, etui za vizitke, namizne box-e za pisarniški material, obeske za ključe, magnetke, info table…)
Pomembna je domiselna idejna zasnova, saj je vsak projekt zgodba zase. Prijazno Vas vabimo, da si ogledate naše izdelke in stopite v kontakt z nami.

Prikaz vseh 7 rezultatov