Lesena embalaža

Prikaz vseh 3 rezultatov

Darilna škatla za moke

Izdelujemo leseno embalažo po meri. Tako je nastala lesena darilna embalaža za moko in druge produkte. Na škatlo se lahko gravira poljuben tekst, slogan, logotip.

Če imate produkt in bi ga radi prodajali v personalizirani leseni embalaži z grafiko po vaših željah, nam pišite za ponudbo.

 

Pošljite nam povpraševanje za realizacijo projekta:


Lesena nosilka za pivo

Ko bi radi kupca presenetili s posebno embalažo, je lesena nosilka zelo primerna, saj nudi veliko možnosti personalizacije. Lahko se gravira vaš logotip, slogan, oziroma se izreže grafične elemente, ki poudarijo vsebino – steklenico. Izrez je lahko velik, da se vidi etiketa. Leseno nosilko priredimo na željene dimenzije, na sliki je narejena buteljka za pivo v šampanjski steklenici.

Lahko jo prozorno ali barvno prelakiramo.

Cena nosilke se spreminja glede na dimenzijo, količino in obseg grafike. Pošljite povpraševanje za izdelavo.

V kolikor ima stranka potrebo, lahko naredimo tudi nosilko za 6 steklenic piva, prav tako personalizirano, ki je primerna tudi za darilno pakiranje.

 

Pošljite nam povpraševanje za realizacijo projekta:


Lesena nosilka za vino

Ko bi radi kupca presenetili s posebno embalažo, je lesena nosilka zelo primerna, saj nudi veliko možnosti personalizacije. Lahko se gravira vaš logotip, slogan, oziroma se izreže grafične elemente, ki poudarijo vsebino – steklenico. Izrez je lahko velik, da se vidi etiketa. Leseno nosilko priredimo na željene dimenzije: buteljko 0,75l, šampanjska steklenica, 1l…

Lahko jo prozorno ali barvno prelakiramo.

Cena nosilke se spreminja glede na dimenzijo, količino in obseg grafike.

 

Pošljite nam povpraševanje za realizacijo projekta: