Lesene sveče

Zgodba z lesenimi svečami se je začela l. 2018, ko smo tik pred prvim novembrom prejeli naročilo za izdelavo tablice z napisom “Hvaležno odklanjamo sveče”. Ker smo že do takrat trgu ponudili veliko svežih, unikatnih dizajnov (idejnih predlogov), ki so jih stranke z zadovoljstvom sprejele je bila odločitev na mestu. Želeli smo ponuditi alternativo najpogosteje uporabljenim plastičnim svečam in izdelali prve simbolne lesene sveče. Narejene so bile iz vezane plošče in masivnega materiala. Odziv kupcev je bil pozitiven zato z zgodbo nadaljujemo še danes.

 

Ponudbo smo razširili še z lesenimi laternami z elektronskim modulom in čajno svečko, lesenim cvetjem ob žalni slovesnosti, personalizirano tablo za fotografijo pokojnika, nagrobnimi tablicami raznolikih oblik z besedilom.

 

Glede postavitve besedila in dekorativnih elementov smo prilagodljivi, zato nam ob nakupu v okvirček za besedilo napišite vaše želje. Po dogovoru vam naredimo tudi unikaten izdelek po vaši zamisli.

Prikazovanje 1–16 od 18 rezultatov

Angel – laterna s čajno svečko

18,00 

Lesena laterna vsebuje steklen kozarec s čajno svečko, ki jo po uporabi preprosto zamenjate. Poklonite se svojim pokojnim s prižigom majhne svečke in s tem prispevajte k manjši onesnaženosti okolja.
Laterna je premazana, tako zdrži zunaj dlje časa. Zadaj ima odprtino, kamor položimo kamen, da ostane na svojem mestu v primeru vetra.
Možnost dodatne gravure po naročilu.

Angel – Lesena tabla

10,00 

Lesena tablica v obliki Angela je dekorativen nagrobni artikel. Tablico lahko postavite na grob namesto cvetličnega aranžmaja.
Podstavek ima zadaj prostor za kamen, da se ne prevrne v primeru vetra.

Material: vezana plošča (topol).

Cvetlični aranžma

12,00 

Lesena tablica – cvetlični aranžma je dekorativen nagrobni artikel. Podstavek ima zadaj prostor za kamen, da se aranžma ne prevrne v primeru vetra.

Material: vezana plošča (topol).

Drevo – Laterna z elektronsko lučko

18,00 

Lesena laterna vsebuje elekronsko lučko, ki gori približno 90 dni in jo lahko po uporabi zamenjate. Zgoraj ima snemljiv pokrov, ki ščiti notranjost pred različnimi vremenskimi pojavi. Laterna je premazana, tako zdrži zunaj dlje časa. Zadaj ima odprtino, kamor položimo kamen, da ostane na svojem mestu v primeru vetra.
Možna je dodatna gravura oz. napis po naročilu.

Eko lesena sveča – okrogla

7,95 

Lesena sveča s posvetilom po vaši želji. Alternativa navadnim svečam, s simbolnim plamenom. Naraven material se odlično ujema z naravnim nagrobnim kamnom. Lesena sveča je premazana in tako zdrži dlje časa. Z osebnim posvetilom boste tako ohranjali spomin na preminule najdražje.

Podstavek lesene sveče ima zadaj prostor za kamen, da se sveča ne prevrne v primeru vetra.

Material: vezana plošča topol.

Eko lesena sveča 1

10,95 

Lesena sveča s posvetilom po vaši želji. Lična alternativa plastičnim svečam, s simbolnim plamenom. Naraven material se odlično ujema z naravnim nagrobnim kamnom. Lesena sveča je premazana in tako zdrži dlje časa. Z osebnim posvetilom boste tako ohranjali spomin na preminule najdražje.

Zadaj na podstavku je prostor, kjer položite kamen, da se sveča ne prevrne v primeru vetra.

Material: lipov les, masiva 7mm.

Lesena tabla – Srce

18,95 

Lesena tablica v obliki Srca je dekorativen nagrobni artikel. Tablico lahko postavite na grob namesto cvetličnega aranžmaja, ker je premazana zdrži zunaj čez leto. Lahko nam posredujete svoje posvetilo, ki ga graviramo na tablico, tako boste tako ohranjali spomin na preminule najdražje. Podstavek tablice ima zadaj prostor za kamen, da se ne prevrne v primeru vetra.

Material: vezana plošča topol.

Lesena tablica – Iskreno sožalje 1

8,00 

Lesena tablica, ki jo podarite zraven rož ali sveč ob izgubi sorodnika, prijatelja, znanca.
Na tablico lahko graviramo vaše osebno posvetilo. Lahko nadomesti žalne trakove na cvetličnem aranžmaju.

Lesena vrtnica

4,00 

Leseno vrtnico lahko uporabite v vazi samostojno ali pa kot dopolnitev aržmaja na grobovih. Spodnji del je koničast zato je primerena tudi za vstavljanje v prst.
Možna je tudi dodatna gravura oz. napis po naročilu.

Lesene rože (komplet 3 kom)

6,00 

Leseno rože lahko uporabite v vazi samostojno ali pa kot dopolnitev aranžmaja na grobovih. Spodnji del cvetja je koničast zato je izdelek primeren tudi za vstavljanje v prst.

Material: vezana plošča (topol).

Akcija!

Lesene sveče (3 kom)

8,00  6,00 

Komplet treh lesenih sveč za na grob z različnimi vzorci. Lesene sveče so simbolne in jih v spomin na preminule postavimo na grob. Na zadnjem delu jih lahko obtežimo s kamnom, da jih veter ne prevrne.
Sveče so alternativni nadomestek plastičnim svečam in so okolju bolj prijazne.

Material: Vezana plošča (topol)

Akcija!

Lesene sveče (6 kom)

16,00  12,00 

Komplet lesenih sveč za na grob z različnimi vzorci. Lesene sveče so simbolne in jih v spomin na preminule postavimo na grob. Na zadnjem delu jih lahko obtežimo s kamnom, da jih veter ne prevrne.
Sveče so alternativni nadomestek plastičnim svečam in so okolju bolj prijazne.

Material: vezana plošča (topol).

Akcija!

Lesene sveče s konico (3 kom)

8,00  6,00 

Komplet treh lesenih sveč za na grob z različnimi vzorci. Lesene sveče so simbolne in jih v spomin na preminule vstavimo v prst, lončnico ali vazo.
Sveče so alternativni nadomestek plastičnim svečam in so okolju bolj prijazne.

Material: Vezana plošča (topol)

Akcija!

Lesene sveče s konico (6 kom)

16,00  12,00 

Komplet šestih lesenih sveč za na grob z različnimi vzorci. Lesene sveče so simbolne in jih v spomin na preminule vstavimo v prst, lončnico ali vazo.
Sveče so alternativni nadomestek plastičnim svečam in so okolju bolj prijazne.

Material: Vezana plošča (topol)